Jag gillar dig!

Hösten kom snabbt i år, förmodligen för att sommaren var så kall. Och jag kom på mig själv med att nästan glömma bort bloggen. Inte utan anledning dock. Mycket fokus har legat på fotbollen där jag är aktiv som tränare. Så fantastiskt att få förtroendet att jobba med dessa ungdomar.

Vi har pratat en del om målbilder och vad vi är på bra på under höstsäsongen. Inte helt lätt. Många av spelarna fick återkomma en vecka senare då det inte alls var självklart att säga, jag är grym på att dribbla. Eller jag är världens bäst back.

Och detta är ju så fundamentalt viktigt i alla avseenden. Att tillåtas våga drömma. Att få känna sig starkt och bra! Att få chansen att skapa nya vägar!

5195799228_5b54a6cb9c_o

Det var någon klok person som sa att Ledarskap är att gilla människor. Och för att gilla människor måste jag få en chans att sätta min egen plattform. Osäkerhet, lågt självförtroende och rädsla är inga ingredienser för att nå mål och bli den bästa versionen av mig själv. Plattformen bör bestå av bekräftelse, tydlig och stark självbild och mod. Med mera.

Jag vet inte hur ni tänker men jag vill ha mer ledarskap och mål runt om mig. Fler människor som tar ledarskapet ett steg till, unga som gamla. Det inspirerar mig och ger verktyg för eget lärande. Och som tur är så gillar jag ju dig.

 

 

Publicerad av Li Zakrisson

Drömmer stort och lever mycket. Jag lär mig alltid något. Är passionerat intresserad av lärande, träning och kaffe. Stolt mamma till 2 tjejer. Arbetar som konsult.

En tanke på “Jag gillar dig!

  1. Så bra! Att vilja se människor växa och vara sina allra bästa jag. Jag gillar dej, och att du är tillbaka med bloggen efter sommaren!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.