Kategorier
entreprenörskap ledarskap mål motivation

Bästa tipset till entreprenören

När jag startade min firma så blev det inom ramen för det som heter bisyssla. Det är en parentes i sammanhanget men därför blev det också extra viktigt att hitta en väg in på marknaden utan att det skulle ta för mycket kraft. Jag jobbar heltid, är mamma till två och engagerad inom ungdomsfotbollen.

Jag vill föreläsa. Hjälpa människor och företag att hitta en väg framåt. Verktyg, igenkänning, glädje och lite jobbigt ibland. Vägen framåt är ju som bekant inte alltid spikrak men även kurvor har sin tjusning. För att inte köra i diket så bestämde jag mig för att sikta på ytterligare en aspekt. Fanns det ett område som kunde förena mina kunskaper inom personlig utveckling med ett behov av insats, samtidigt som det skulle skänka mig glädje?

risk-3169811_1920

Det fanns ett sådant område. Mental träning för unga tjejer inom fotboll, ja ni som följer bloggen har redan läst detta. Vi drar igång senare i veckan men det som jag verkligen vill skicka med till andra entreprenörer idag är mitt bästa tips för att kommande vidare.

Se behovet, fyll behovet. 

Det är det mest fundamentala. Vad är din grej? Vad vill du tillföra eller förändra? Utan din röda tråd så blir tröjan inte röd så att säga. Sy ihop din verksamhet, hållbart och genomtänkt. För min egen del så ska jag nu fundera hur jag ska sy nästa det av min tröja om vi lånar den metaforen. Min röda tråd lyser starkt men tröjan är bara påbörjad i mudden typ. Därav blir det också lite längre mellan blogginläggen.

Jag vill passa på att lämna ett tips på en nyfunnen sajt om framtidens arbete. Ett inlägg handlar om trender inom lärande och utveckling – inte missa!!

 

Av Li Zakrisson

Drömmer stort och lever mycket. Jag lär mig alltid något. Är passionerat intresserad av lärande, träning och kaffe. Stolt mamma till 2 tjejer. Arbetar som Projektledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.