Konsult

Som konsult har jag många verktyg för att hjälpa er till ökad motivation genom ökat lärande. Snart 15 års erfarenhet av projekt- och processledning i varierade verksamheter har bidragit till många lärande exempel kring personlig utveckling och gruppdynamik. Det är min personliga drivkraft som tagit mig dit jag är i dag och jag brinner för att hjälpa andra att nå mål med balans och fokus på resultat.

Jag älskar att föreläsa och inspirera i olika former. Nedan är två förslag som kan erbjudas, digitalt eller fysiskt. Hela min profil och kontaktuppgifter finns på LinkedIn.

Ökad motivation genom ökat lärande – för grupper och individer som vill utvecklas

Genom att du blir en mer lärande person ökar också din motivation. Du ökar frihetskänslan i det du gör, når resultat och ditt välbefinnande stärks. En investering på alla plan. Jag erbjuder en inspirerande föreläsning som ger verktyg för din egen utveckling men också hur ökat lärande påverkar din omgivning. Och just omgivningen är viktig. Vi lär inte för att upprepa gamla synder och befästa gamla metoder som andra satt. Hur förhåller man sig till det? 

Ökad motivation genom ökat lärande är igenkänning, humor och fakta i lagom balans.

Moderator – som ger det där lilla extra när viktiga frågor ska avhandlas

Jag modererar gärna seminarium och workshops. Jag analyserar innehåll och vägleder genomförandet på ett lättsamt sätt. Min största publik har varit på ca 200 personer men ofta är det de små samtalen som tar oss vidare.