Nyheter

Ny samarbetsparter

Nu kan jag stolt presentera min nya samarbetsparter, Sisu Idrottsutbildarna Jämtland Härjedalen. För mig känns det väldigt inspirerande att möta en part som delar sådan samsyn kring unga idrottande tjejer. Tillsammans vill vi skapa förutsättningar för fler välmående och starka idrottare. Läs mer på länken här.

Nytt uppdrag – Mental träning

Jag kommer fortsätta jobba med Mental träning för flicklag inom fotbollen. Ragunda bollklubb har anlitat mig för tre föreläsningar som sker med start i augusti. Målsättningen är att skapa ett sunt förhållningssätt till fotbollen och behålla så många spelare som möjligt under så lång tid som möjligt. Att visa för tjejerna att det är lika viktigt att tänka rätt som att träna rätt.

Föreläsningarna kommer ha fokus på självkännedom, olika motorer (drivkrafter) och laget före jaget. Den röda tråden genom allt är trygghet, glädje och mod.

För mig känns det extra roligt att komma till en klubb utanför stan som satsar på att skapa bra förutsättningar för sina flicklag.

 

Mental träning för flicklag inom fotbollen.

Att hitta hem till fotbollsvärlden är något av det bästa jag gjort. Med facit i hand känns det märkligt att jag ens lämnade så att säga. Nu är jag en stolt tränare som på varje träningspass får massor med glädje, energi och lärande tillsammans med tjejerna. Ungdomar och i synnerhet tjejer är viktiga. Därför har jag också bloggat lite om detta med jämna mellanrum. En av de mest lästa inläggen blev Olika motorer.

Nu kan jag också berätta att jag fått förtroendet att arbeta med Mental träning för flicklag inom IFK Östersund. Detta blir mitt första uppdrag i Östersund. Läs gärna mer på föreningens hemsida.

P4 Jämtland gjorde en fin artikel om denna satsning, se denna länk.

together-2643652_1920